Γ. Μυλόπουλος: Οι Σέρρες είναι ακόμη μια ανοχύρωτη στην κλιματική κρίση Περιφερειακή Ενότητα της Κεντρικής Μακεδονίας

Περιοδεία στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών πραγματοποίησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την παράταξη «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», καθηγητής και πρώην πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος.

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του η Γέφυρα Βυρώνειας όπου είχε συνάντηση με κατοίκους και ενημέρωση για την αντιπλημμυρική προστασία σε Κερκίνη και Στρυμόνα.

Κατά την επίσκεψη του κλιμακίου του συνδυασμού διαπιστώθηκε η εγκατάλειψη ακόμη ενός ποταμού στην τύχη του, σε εποχή ακραίων φαινομένων λόγω της κλιματικής κρίσης. Η κοίτη του έχει να καθαριστεί και να εκβαθυνθεί, ώστε να αναλαμβάνει πλημμυρικές απορροές, χρόνια. Τα αναχώματα δεν λειτουργούν πια ως τέτοια, αφού έχουν χρόνια να συντηρηθούν και  χρειάζονται ενίσχυση.

«Αν το ποτάμι πλημμυρίσει στην πρώτη δυνατή βροχή, δεν θα φταίνε τα ακραία φαινόμενα της κλιματικής κρίσης. Θα φταίει η ακραία αδιαφορία της διοίκησης Τζιτζικώστα. Οι Σέρρες είναι μια άλλη μια ανοχύρωτη ως προς την αντιπλημμυρική προστασία Περιφερειακή Ενότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας», δήλωσε χαρακτηριστικά από το σημείο ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μυλόπουλος.

Στη συνέχεια μετέβη στην πόλη των Σερρών όπου και πραγματοποιήθηκε εκδήλωση/ παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού και των υποψήφιων στην Π.Ε. Σερρών στο καφέ «Αίγλη». Στην ομιλία του ο κ. Μυλόπουλος παρουσίασε συγκεκριμένες προτάσεις και έργα για να ξεπεραστεί η φτώχεια, η ανεργία και η παρακμή ενός κάποτε ευημερούντος τόπου.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι/ες του συνδυασμού «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών:

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α.  ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Π.Σ
ΘΩΜΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΙΑΤΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΚΟΥΣΟΡΟΠΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΜΑΖΝΕΙΚΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (ΧΡΥΣΑ) ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΟΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΜΠΕΚΙΑΡΟΥΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ
ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ  ΔΑΣΚΑΛΟΣ Π.Ε. 70 , ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 14ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ (ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΜΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΣ ΣΕΡΡΩΝ)
ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ)
ΧΑΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ