Η «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» στο Φεστιβάλ Σπούτνικ

Ο συνδυασμός «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον καθηγητή και πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλο στηρίζει και συμμετέχει στο 4ο Φεστιβάλ Σπούτνικ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου στον Κήπο των Εποχών στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης.

Το Φεστιβάλ Σπούτνικ που διοργανώνεται από την Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ετήσιο πολιτιστικό γεγονός, το οποίο φιλοξενεί συναυλίες, μουσικά αφιερώματα, πολιτικές εκδηλώσεις, πολιτιστικές εκθέσεις, βιβλιοπωλεία, κοινότητες από όλο τον κόσμο και πολλά ακόμη, προσφέροντας στους νέους ανθρώπους μία εναλλακτική διέξοδο συζήτησης και ψυχαγωγίας.

Στους χώρους του Φεστιβάλ θα υπάρχει περίπτερο του συνδυασμού «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» με έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Μυλόπουλος θα απευθύνει χαιρετισμό στην κεντρική εκδήλωση της διοργάνωσης με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτη Φάμελλο (19:00).

Την δεύτερη ημέρα του Φεστιβάλ ο κ. Μυλόπουλος θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα «Πλημμύρες-Πυρκαγιές: Μια προμελετημένη Κοινωνική & Περιβαλλοντική Καταστροφή» (19:00).

Σημειώνεται ότι και τις δύο ημέρες του Φεστιβάλ θα πραγματοποιείται συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Θεσσαλίας.