Γ. Μυλόπουλος: Η παράταξη «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» συνεχίζει τον αγώνα

Δήλωση του επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», καθηγητή και πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλου:

-Δώσαμε έναν άνισο, αλλά έντιμο αγώνα. Με ελάχιστο χρόνο, ελάχιστα μέσα και ελάχιστους πόρους.  Και με μια πολιτική συγκυρία αρνητική για τις προοδευτικές ιδέες και δυσμενή για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το γνωρίζαμε εξ αρχής. Αλλά οι αγώνες δεν δικαιώνονται μόνον όταν κερδίζονται…

-Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους που πίστεψαν σε εμάς και στήριξαν τον αγώνα μας.  Τους υποψήφιους και τις υποψήφιες, τους φίλους και τις φίλες, τα στελέχη της παράταξης και του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.  Δώσαμε όλοι μαζί έναν ωραίο και γενναίο αγώνα και γι’ αυτό σας ευχαριστώ.

-Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η παράταξή μας και εγώ προσωπικά, όπως το υποσχεθήκαμε εξ αρχής, θα είμαστε παρόντες στο εξής, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο.

-Θα γίνουμε ανάχωμα στις αντιλαϊκές, τις αντικοινωνικές και τις αντιπεριβαλλοντικές πολιτικές και θα λειτουργήσουμε σαν το θεσμικό αντίβαρο στις πολιτικές της νεοφιλελεύθερης δεξιάς.

-Η διαπλοκή που μας κυβερνά, από σήμερα θα έχει έναν μεγάλο αντίπαλο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ο αγώνας συνεχίζεται.