Γ. Μυλόπουλος: Την Κυριακή φέρνουμε την Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τις προτεραιότητες της διοίκησης του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε ο Γ. Μυλόπουλος

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην αποψινή κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» με επικεφαλής τον Γιάννη Μυλόπουλο.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν με παρεμβάσεις τους η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, εκπροσωπώντας τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Αρβανίτης, οι βουλευτές Χρήστος Γιαννούλης και Κατερίνα Νοτοπούλου, καθώς και ο συντονιστής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Αμπατζάς. Παρών στην εκδήλωση ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη για Όλους», Σπύρος Πέγκας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Μυλόπουλος άσκησε δριμεία κριτική στην διοίκηση Τζιτζικώστα. «Ο κ. Τζιτζικώστας είναι βουβός και απών. Ζητάει ισχυρή εντολή την Κυριακή. Δέκα χρόνια τώρα είχε ισχυρή εντολή και δεν έκανε τίποτα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο κ. Μυλόπουλος παρουσίασε τις πέντε προτεραιότητες για την επόμενη μέρα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Όπως τόνισε, «με την ανάδειξη μας στη διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:

-Σχεδιάζουμε μια Περιφέρεια προσαρμοσμένη στην κλιματική κρίση και οχυρωμένη απέναντι στους φυσικούς της κινδύνους.

-Σχεδιάζουμε μια Περιφέρεια με ισόρροπη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της αγροτικής παραγωγής, του δευτερογενούς της επεξεργασίας των αγροδιατροφικών προϊόντων και του τριτογενούς τομέα της εξαγωγής τους.

-Σχεδιάζουμε μια Περιφέρεια με έναν ήπιο και ποιοτικό τουρισμό που θα τον αντέχει η φέρουσα ικανότητα των δικτύων και της φύσης.

-Σχεδιάζουμε μια Περιφέρεια που θα έχει ανάπτυξη γιατί θα είναι εξοπλισμένη με ένα δίκτυο δημόσιων μέσων σταθερής τροχιάς, (τραμ, μετρό, προαστιακό και ασφαλή σιδηρόδρομο), χωρίς αχρείαστα και καταστροφικά φαραωνικά έργα τύπου fly over με μόνο ωφελημένο τον εργολάβο.

-Σχεδιάζουμε μια Περιφέρεια με βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη, αποτέλεσμα δημόσιων πολιτικών και δημόσιων έργων».

«Απευθυνόμαστε στους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, σε όλους εκείνους δηλαδή που δυσφορούν κάτω από τις νεοφιλελεύθερες, αυταρχικές και υπερσυντηρητικές πολιτικές της κυβέρνησης της ΝΔ, τις οποίες ακολουθεί άκριτα και η διοίκηση Τζιτζικώστα.

Τους καλούμε την Κυριακή 8 Οκτωβρίου να φέρουν την Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», δήλωσε καταληκτικά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Μυλόπουλος.