Κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» με επικεφαλής τον Γιάννη Μυλόπουλο

Μια πυκνή και γεμάτη προεκλογική περίοδος του συνδυασμού «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» ολοκληρώνεται. Τις προηγούμενες εβδομάδες ο επικεφαλής, οι υποψήφιοι και τα στελέχη του συνδυασμού πραγματοποίησαν περιοδείες και επισκέψεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Παράλληλα διοργανώθηκαν πέντε θεματικές εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες αναδείχθηκε το πρόγραμμα του συνδυασμού «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας». Εκδηλώσεις για τα έργα υποδομών, για την ανάπτυξη και το περιβάλλον, για την ισότητα των φύλων, τον πολιτισμό και τη δημόσια υγεία. Πέντε θεματικές υψίστης σημασίας για την επόμενη μέρα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» με κεντρικό ομιλητή τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, καθηγητή και πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλο, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 στις 19:00 το απόγευμα στο Αίθριο Θέατρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν οι:

-Δώρα Αυγέρη, εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

-Κώστας Αρβανίτης, ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

-Χρήστος Γιαννούλης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

-Κατερίνα Νοτοπούλου, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

-Κώστας Αμπατζάς, συντονιστής Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ