Γ. Μυλόπουλος: Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ ο κ. Τζιτζικώστας

Δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη με την παράταξη «Αλλαγή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», καθηγητή και πρώην πρύτανη του ΑΠΘ, Γιάννη Μυλόπουλου, με αφορμή τις δηλώσεις του Απ. Τζιτζικώστα από την Παιονία:

«Ο σημερινός και εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας όταν παρευρίσκεται σε συσκέψεις με τον πρωθυπουργό τον χειροκροτεί και δεν λέει κουβέντα για τις τεράστιες καθυστερήσεις που παρουσιάζονται στα αναπτυξιακά έργα της Περιφέρειας, στο Μετρό και τους οδικούς άξονες, ούτε βέβαια διαμαρτύρεται για τη διάλυση του σιδηροδρομικού δικτύου στην Κ. Μακεδονία.

Όταν όμως πηγαίνει στην Παιονία και μάλιστα λίγες μέρες πριν τις εκλογές, για να αντιμετωπίσει την οργή των κατοίκων για την καθυστέρηση αναβάθμισης του δρόμου Χαλάστρας-Πολυκάστρου και για τα θύματα της ασφάλτου εξ αιτίας αυτής της καθυστέρησης, το παίζει… αντιπολιτευόμενος.

Ποιους νομίζει, όμως, ότι κοροϊδεύει; Πιστεύει ότι οι πολίτες δεν ξέρουν ότι επί 10 χρόνια περιφερειάρχης, είναι υπεύθυνος για τη διάλυση των υποδομών και των δικτύων, όπως και για την ύφεση, την ανεργία και την παρακμή της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας;

Εμείς βάζουμε τέλος στην εποχή της ύφεσης και της παρακμής στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τις συγκεκριμένες προτάσεις μας που βρίσκονται στην αντίθετη πολιτική κατεύθυνση από αυτή του κ. Τζιτζικώστα.

Με τα νέα έργα υποδομής που προτείνουμε, μεταξύ των οποίων το δίκτυο μέσων σταθερής τροχιάς, κοιτάμε με αισιοδοξία τη νέα εποχή με ασφαλείς και φιλικές προς το περιβάλλον και προς τον πολίτη δημόσιες μεταφορές».