ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

(Ν)τροπολογία για τον διορισμό πρύτανη στο ΑΠΘ

ΜΕ (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΠΡΥΤΑΝΗ ΣΤΟ ΑΠΘ
Παράλληλα με τον ευτελισμό των θεσμών που παρακολουθούμε με την ευκαιρία της εκλογής ΠτΔ και τις απόπειρες εξαγοράς βουλευτών, είτε με χρήματα, είτε με ταξίματα, στο ΑΠΘ εκτυλίσσεται μια άλλη τραγωδία ευτελισμού των θεσμών. 

Η κυβέρνηση, προκειμένου να αποφύγει την επαναφορά του προηγούμενου πρύτανη, όπως η απόφαση του ΣτΕ ορίζει μετά την ακύρωση των πρυτανικών εκλογών, διορίζει πρύτανη της αρεσκείας της, με (ν)τροπολογία της τελευταίας στιγμής. 

Η ώρα της αλλαγής (Από το TVXS)

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι το στάδιο στο οποίο βρισκόμαστε σήμερα είναι ένα στάδιο μεταβατικό. Η βούληση της συγκυβέρνησης να συνεχίσει η πολιτική των μνημονίων και η στρατηγική της υποταγής της χώρας στα συμφέροντα των διεθνών δανειστών, προσκρούει σε δύο σοβαρά εμπόδια, τα οποία δεν επιτρέπουν μεγάλα περιθώρια ευόδωσης της επιδίωξης αυτής. Ένα διαδικαστικό και ένα ουσιαστικό.

Ο γάιδαρος, ο Χότζας και ο... Τσίπρας (Η Αυγή)

Η συζήτηση που είχα πρόσφατα με ένα φίλο Βρετανό, είχε απρόσμενη εξέλιξη. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο Βρετανός ισχυρίστηκε ότι το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας σήμερα, είναι ο... Τσίπρας! Διότι από ό,τι ακούει στην πατρίδα του, ήδη ακυρώνονται μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα, εξ αιτίας της αναμενόμενης εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Πόσω μάλλον εάν επισυμβεί το... απευκταίο, οπότε θα αδειάσουν, λέει, οι ελληνικές τράπεζες. Επειδή την ίδια ιστορία την έχουμε ακούσει και από εγχώριες πηγές, δεν διερωτήθηκα στιγμή ποιος μεταδίδει τέτοια τερατώδη μυθεύματα...

Σελίδες