Συγκλονιστική αποκάλυψη του ΕΘΝΟΥΣ (από τη σελίδα μου στο Facebook)

Τo ΕΘΝΟΣ αποκαλύπτει σήμερα ένα μεγάλο σκάνδαλο. Σε πρωτοσέλιδο, παρακαλώ, δημοσίευμά του, αποκαλύπτει ένα συγκλονιστικό μυστικό. Ένα μυστικό που μόλις δει το φως της δημοσιότητας, θα αποκαλύψει την αλήθεια για τα συμφέροντα που υπηρετούσαν εκείνοι που πολέμησαν το νόμο Διαμαντοπούλου και αντέδρασαν στη διάλυση της Παιδείας στα χρόνια των μνημονίων. 

Το σκάνδαλο όμως αποκαλύπτει την αλήθεια και για όσους τόλμησαν να τα βάλουν με την επένδυση στις Σκουριές, ενδιαφερόντων του ιδιοκτήτη της καλής εφημερίδας, γνωμοδοτώντας αρνητικά για τη βιωσιμότητα του έργου και αποκαλώντας την επένδυση για... κλάματα. Κρατηθείτε λοιπόν:

Ο κόκκινος πρύτανης, όπως με αποκαλεί, επισκέπτεται κατά την εκπαιδευτική του άδεια ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Κύπρου! 

Η είδηση δεν σταματά εκεί. Η δημοσιογραφική έρευνα προχωρεί στην αποκάλυψη σοκαριστικών λεπτομερειών του μεγάλου σκανδάλου: Έτσι βγάζει το... παντεσπάνι του ο Μυλόπουλος. 

Δυστυχώς νικήθηκα. Η εφημερίδα που ξέρει από διαπλοκή, αποκάλυψε τα τεράστια ιδιωτικά συμφέροντα που εκπροσωπώ και που με καθοδηγούν να αντιπολιτεύομαι την ελληνική κυβέρνηση. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο...

Μετά την αποτυχία των προηγούμενων "αποκαλύψεων", που όλες διαψεύστηκαν, έρχεται τώρα μια αληθινή αποκάλυψη. Μια αποκάλυψη που θα τσακίσει κόκκαλα και που, εν όψει εκλογών, θα ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό. Από κοινού με τα σημερινά δημοσιεύματα του ΒΗΜΑτος, όπου αποκαλύπτονται οι σχέσεις του Αλέξη Τσίπρα με την ελληνική πλουτοκρατία, το μπαράζ των αποκαλύψεων θα αλλάξει τα δεδομένα του προεκλογικού τοπίου. Αφού θα αποκαλυφθούν οι σχέσεις όσων υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, με τα διεθνή και εγχώρια ιδιωτικά συμφέροντα. 

Το γεγονός ότι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Κύπρου, στο οποίο περνώ νομίμως μέρος της εκπαιδευτικής μου άδειας, είναι αναγνωρισμένο τόσο από τις Κυπριακές, όσο και από τις Ελληνικές αρχές, καθώς λειτουργεί με υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκές προδιαγραφές, καθώς και η παρατήρηση ότι στην Κύπρο δεν απαξίωσαν τα δημόσια, προκειμένου να λειτουργήσουν ιδιωτικά πανεπιστήμια, όπως με επιμονή προσπαθούν στη χώρα μας οι κυβερνήσεις της λιτότητας και των μνημονίων, δεν θεωρήθηκαν άξιες λόγου και δεν σχολιάστηκαν στο σχετικό δημοσίευμα. 

Αν για παράδειγμα αντί για το Ευρωπαϊκό, τα ακαδημαϊκά μου σχέδια με έστελναν στο επίσης ιδιωτικό... MIT, θα έγραφαν τα ίδια;

Να μην ξεχάσω πάντως να εκφράσω τον θαυμασμό μου στον καλό δημοσιογράφο-ερευνητή Χρήστο Τελλίδη για το αστυνομικό δαιμόνιο, καθώς και για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην ελληνική διαπλοκή.